Yunanistan basını Belhanda'yı konuşuyor

Galatasaray'da soğuk rüzgarlar estiren Belhanda, sözleşmesinin feshedilerek yollarının ayırmasının ardından Yunanistan basınında ses getirdi. İspanya La Liga ekibi Valencia ile anılan Belhanda, şimdilerde Yunanistan'ın Olympiakos F.C. takımı için konuşuluyor.

Galatasaray yönetimi ile davalık olan Younes Belhanda, bonservisini eline almasının ardından kendine takım aramaya başladı. 

İspanya La Liga ekibi Valencia ve birçok kulübün transfer listesine girdiği konuşulan futbolcu için bir haber de Yunan basınından geldi. To10.gr adlı internet sitesinde yer alan haberde, Olympiakos F.C. takımının Belhanda'yı almakta istekli olduğunu belirtildi. 

Haberde, Belhanda için 'Bir orkestra oyuncusu' tabiri kullanılırken, "adını kalitesi ve kazandığı başarılarla duyurdu" ifadesi yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN