Yunanistan'da Türk köyü koronavirüs sebebiyle karantina altına alındı

Yunanistan'da Türk köyü koronavirüs sebebiyle karantina altına alındı

Yunanistan'da koronavirüs vakalarının artmasının ardından Türklerin yaşadığı Mustafçova Belediyesi'ne bağlı Şahin köyü karantina altına alındı.

Yunanistan'ın İskeçe kentinde yer alan Türklerin yaşadığı Şahin köyü, koronavirüs vakalarının artış göstermesi nedeniyle karantina altına alındı.

Yunanistan Sivil Savunma ve Kriz Yönetimi Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias yaptığı açıklamada, Mustafçova Belediyesi'ne bağlı Şahin köyünde olağanüstü hal ilan edildiğini duyurdu. Şahin köyünde Avrupa'da çalışanların evlerine dönmesi sonucu vaka sayılarının arttığı ve bir kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Yunanistan'da koronavirüs salgını nedeniyle bir asteğmenin hayatını kaybetmesi sonucu ölü sayısının 23'e yükseldiği belirtildi. Ülkedeki vaka sayısı ise 821'e yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN