Yusuf Araz kimdir? Defne Samyeli’ye neden haciz gönderdi?

Yusuf Araz kimdir? Defne Samyeli’ye neden haciz gönderdi?

Defne Samyeli’ye ev sahibi Yusuf Araz tarafından haciz şoku yaşandı. Gayrimenkul sektöründe çalışan iş insanı Yusuf Araz, 1 yıldan fazla zamandır kirasını alamadığını iddia ederek Defne Samyeli’ye icra takibi başlatmıştı.

Bu gelişmenin ardından Defne Samyeli’nin 8 yıldır oturduğu Kemerburgaz’daki evine haciz memurları geldi. Defne Samyeli’nin borcuna karşılık eşyalarının bir kısmına haciz konuldu. Ev sahibi Yusuf Araz, daha önce yaptığı açıklamasında Defne Samyeli gibi bir insanın kirasını ödememesini yadırgadını açıklamıştı

YUSUF ARAZ KİMDİR?

Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli’nin ev sahibi olan iş insanı Yusuf Araz, 16 bin 720 TL olan kira bedelini 2019’un mart ayından beri alamadığını iddia ederek, Samyeli’nin evine haciz memurları gönderdi.

Yusuf Araz’ın yaşı, memleketi ve hayat hikâyesine dair bir bilgi bulunamadı ancak Araz Barış Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin sahibi olduğu belirtiliyor.

YUSUF ARAZ DEFNE SAMYELİ’YE NEDEN HACİZ GÖNDERDİ?

Kiracısı Defne Samyeli’nin kirasını ödemediğini iddia ederek haciz işlemleri başlatılması için İcra Müdürlüğü’ne başvuran Yusuf Araz, Samyeli’nin Kemerburgaz’daki Pasifik Konakları’na haciz memurları gönderdi. Yusuf Araz, borcuna karşılık Samyeli’nin eşyalarının bir kısmını haczetti.

yusuf-araz-kimdir-defne-samyeliye-neden-haciz-gonderdirrr.jpg

8 yıldır Defne Samyeli’nin ev sahibi olduğunu söyleyen Yusuf Araz, 1.5 senedir kirasını alamadığı gerekçesiyle icra takibi başlatmıştı. Yaptığı itirazla takibi durdurma kararı alan Defne Samyeli, ‘gerçek dışı açıklamalarla isminin karalandığı ve iftira atıldığı’ iddiasıyla ev sahibine 50 bin TL’lik tazminat davası açmıştı.

Defne Samyeli'ye kira ödemediği gerekçesiyle dava açan Yusuf Araz, ‘Defne Samyeli kirasını ödediğini söylüyor. Madem ödüyor, dekontu nerede? İspatlarsa herkesin içerisinde özür dileyeceğim ve 50 bin TL’lik tazminat davasını ödeyeceğim’ açıklamasında bulunmuştu.

Davayla ilgili konuşan Yusuf Araz, evin aylık 15 bin Türk lirası kira bedeli olduğunu iddia ederek, Defne Samyeli’den parasını istediğinde eski eşi Eren Talu’ya yönlendirdiğini, eski eşinin de Samyeli’ye yönlendirdiğini kaydederek, bu gelişmenin ardından icra takibi başlattığını açıklamıştı.

Defne Samyeli’nin kendisine iftira gerekçesiyle tazminat davası açtığını anımsatan Yusuf Araz, öyle bir saygısızlık yapmadığını, onun gibi değerli, kültürlü ve bilgili bir kadının kirasını ödememesini yadırgadığını beyan ederek, kirasını ödediğine dair dekontları göstermesi durumunda 50 bin TL’lik tazminat davası parasını ödeyeceğini bildirmişti.

Defne Samyeli'nin kardeşi Sühan Samyeli hâkim karşısında, ev sahibinin ablasına hakaret ettiğini iddia etti. Sühan Samyeli, ablasıyla Yusuf Araz arasında problemlerden dolayı anlaşmazlık olduğunu ifade ederek, ‘Evin alt katındaki nem yüzünden ablam bizim yanımızda ev sahibini aradı. Yusuf Araz yüksek ses tonuyla, ‘Beğenmiyorsanız çekip gidin. Siz ne aşağılık insanlarsınız. Sizi basına mı vereyim, sizi rezil mi edeyim’ dedi. Ablam ‘Siz beni tehdit mi ediyorsunuz?’ deyince, Yusuf Bey ‘Ediyorsam ediyorumdur’ diye konuştu. Ablamla ev sahibi arasında kira bedeliyle ilgili de birtakım anlaşmazlıklar vardı. Kira dolardı, sonra Türk lirasına döndü’ açıklamasında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN