Sabıkalı zehir taciri polisten böyle kaçtı

Bursa'da 9 ayrı suçtan sabıkası bulunan şahsa ait 1 kilo uyuşturucu ve tabanca, emniyet ekipleri tarafından bulundu. Uyuşturucu ve tabancayı polisten kaçarken ağacın altına saklayan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde polis takibine takılan bir otomobil, kaçmaya başladı. Sürücüsünün 9 ayrı suçtan sabıkası olan M.K.'nın olduğu otomobilin içinde 2 farklı kişi de vardı. Çıkmaz sokağa giren M.K., aracından inerek kaçmaya başladı. Silahını polise doğrultan şahıs, emniyet güçlerinin uyarı ateşi açmasından sonra ağaçlık alana kaçarak izini kaybettirdi. Kaçarken bir ağacın altına sakladığı bir kilo uyuşturucu ve tabanca, emniyet ekipleri tarafından bulundu. Ayrıca otomobildeki 2 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramada uyuşturucu, uyuşturucu kullanma aparatı, hassas terazi ve 10 bin 200 lira gele geçirildi. Emniyet ekipleri, kaçan M.K.'yı yakalama çalışmalarına devam ediyor.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir