İşte Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın ilk 11'leri

İşte Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın ilk 11'leri

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de derbi maçta karşı karşıya geliyor. Karşılaşmada iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11'leri belli oldu.

Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, derbi maçta Ülker Stadyumu’nda Beşiktaş’ı konuk edecek. İki takımın da zirveden kopmamak için galibiyet parolasıyla çıkacağı maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. 

İLK 11’LER: 

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Lemos, Tisserand, Novak, Gustavo, Sosa, Pelkas, Ozan, Perotti, Cisse 

BEŞİKTAŞ: Utku, Rosier , Necip, Montero, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar 

Fenerbahçe, evindeki son maçta Konya’ya 2-0 kaybetmişti ancak ezeli rakibine 2005’ten bu yana sahasında galibiyet sevinci yaşatmadı. Oynadığı sekiz lig maçının dördünü kazanabilen 13 puanlı Beşiktaş ise bu sezon büyük maçlarda 2’de 2 yaptı: Trabzonspor (D) 3-1, Başakşehir 3-2… 

MARADONA'YI UNUTMADILAR

Sahasında Beşiktaş’ı konuk eden Fenerbahçe, Diego Armando Maradona’yı unutmadı. Geçtiğimiz çarşamba günü hayatını kaybeden efsane futbolcu için sarı-lacivertliler, özel tişörtler yaptırdı. Fenerbahçeli futbolcular, üzerinde Maradona’nın bulunduğu bu tişörtlerle ısınmaya çıktı. 

                                         

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN