Zümrüdüanka dizisinin Saniye’si Sebahat Kumaş kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Zümrüdüanka dizisinin Saniye’si Sebahat Kumaş kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

FOX TV’nin yeni dizisi Zümrüdüanka’nın ilk bölümünün yayınlanmasının ardından oyuncular merak edilmeye başlandı. Saniye karakterini oynayan Sebahat Kumaş da en çok dikkat çeken isimlerden. Peki Sebahat Kumaş kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir. İşte tüm bilgiler…

Zümrüdüanka dizisi oyuncularından olan Sebahat Kumaş, dizide Saniye Arsoy’u oynamaktadır. Sebahat Kumaş, 1989 doğumludur. Daha önce birçok dizide oynayan Sebahat Kumaş’la ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

SEBAHAT KUMAŞ KİMDİR?

Sebahat Kumaş, 12 Mayıs 1989 Aydın doğumludur. Boğa burcu olan Sebahat Kumaş’ın ablası Sevinç Kumaş da kendisi gibi oyuncudur. İzmir’de büyüyen Sebahat Kumaş, Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümü mezunudur. Sebahat Kumaş, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi’nde aşçılık okumaktadır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Sebahat Kumaş modellik de yapmaktadır. Lise eğitiminin ardından ablası ile birlikte İstanbul’a taşınmış ve oyunculuk yapmaya başlamıştır. İlk olarak Arka Sıradakiler adlı dizide oynamıştır. Muhteşem Yüzyıl adlı dizide iki sezon Esma Hatun karakterini canlandırmıştır. Ardından Karagül adlı dizide Melek rolüyle ekranlara çıkmıştır. Sebahat Kumaş son olarak Kalbimdeki Deniz, Diyar adlı karakteri oynamıştır.

20-01/25/sebahat-kumass.jpg

SANİYE ARSOY KİMDİR?

Saniye, Demirkan Holding de çalışan 20’li yaşlarında bir genç kızdır. Saniye, tüm yaşamını kardeşi Oya’ya adamıştır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN