Adliye önünde silahla yaralama olayının zanlıları adliyede

Adliye önünde silahla yaralama olayının zanlıları adliyede

Zonguldak’ta yakınları ile girdiği duruşma çıkışında yaşanan olayda Selçuk Koçaklı’nın karın boşluğundan yaralanması olayının ardından gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

Olay dün Zonguldak Adliyesi önünde yaşandı. Muhabirlik yapan Selçuk Koçaklı ve ailesi;iddiaya göre ‘basit yaralama’ duruşması için Zonguldak Adliyesi’ne geldi. Duruşma çıkışı karşı tarafın silahından çıkan kurşun Koçaklı’nın karın boşluğuna geldi.Saniye saniye güvenlik kameralarına da yansıyan olayın ardından gözaltına alınan 4 şüpheli sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi’ne getirilen zanlılardan bazıları kendilerini görüntüleyen gazetecilere de tepki gösterdi. Zanlıların adliyedeki sorgusu sürüyor.Öte yandan Atatürk Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan Koçaklı’nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

ZONGULDAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN