Eski öğretmen öğrencinin başına demir çubukla vurdu

Eski öğretmen öğrencinin başına demir çubukla vurdu

Zonguldak’ta bir lisede fizik öğretmeni iken psikolojik sorunları nedeniyle geri hizmete çekilerek memurluk yapan şahsın, eski kütüphanede bulunan bilgisayarda oyun oynayan öğrencinin başına demir çubukla vurduğu iddia edildi

Hastaneye kaldırılan öğrencinin durumun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Kozlu ilçesindeki Endüstri Meslek Lisesinde meydana geldi. İddiaya göre, okulda fizik öğretmeni iken psikolojik rahatsızlıklarından dolayı geri hizmete çekilen ve memur olarak görev yapan 34 yaşındaki Ş.Ö., eski kütüphanede bulunan bilgisayarda oyun oynadığını gördüğü 4. sınıf motor bölümü öğrencisi 18 yaşındaki T.T.’nin başına demir çubukla vurdu. Kafasından yaralanan öğrenci, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırıldı. Başından ve kulağından yaralanan T.T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis tarafından gözaltına alınan Ş.Ö. ise Kozlu Polis Merkezine götürüldü.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ZONGULDAK/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN