Kömürspor taraftarı Emine Bulut ve tüm kadınlar için, ’Anne Lütfen Ölme’’pankartı açtı

Kömürspor taraftarı Emine Bulut ve tüm kadınlar için, ’Anne Lütfen Ölme’’pankartı açtı

Zonguldak Kömürspor’un taraftar grubu Ultras Elmas, boğazı kesilerek öldürülen Emine Bulut ve tüm kadınlar için farkındalık amacıyla, ’’Anne Lütfen Ölme"pankartı açtı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetleri maçı öncesinde tribünlerde anlamlı hareket ortaya çıktı. Zonguldak Kömürspor’un taraftar grubu Ultras Elmas, Kırkkalede eşi tarafından boğazı kesilerek öldürülen Emine Bulut ve tüm kadınlar için farkındalık amacıyla "Anne Lütfen Ölme"pankartı açtı. Taraftarların açtığı pankart tribünlerden büyük alkış aldı. Öte yandan yüzlerce taraftarlar maç boyunca Emine Bulut ve tüm kadınlar için, ’’Kandınlara kalkan eller kırılsın, Anne Lütfen Ölme’’sloganları attı.

ZONGULDAK/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN