Madenciler, Barış Pınarı Harekatı’ndaki Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim okuttu

Madenciler, Barış Pınarı Harekatı’ndaki Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim okuttu

Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait maden ocağında çalışan işçiler mesai öncesinde Fırat’ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçik için dua etti

TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında 08.00-16.00 vardiyasında çalışan maden işçileri, mesai öncesinde Barış Pınar’ı Harekatı’na katılan Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim okuttu. Törene TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, daire müdürleri ve maden işçileri katıldı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Barış Pınar’ı harekatına katılan Mehmetçik için dua edildi. Madenciler, askerler için dua ettiklerini ifade eder harekatın başarıyla geçmesini temenni ettiler.GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, askerler için dua ettiklerini ifade etti. Mutlu, "Allah ordumuzu muzaffer eylesin" diye konuştu. Yapılan duaların ardından maden işçileri yer altındaki işlerine döndüler.

ZONGULDAK/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN