Uysal, gazetecilerle yemekte buluştu

Uysal, gazetecilerle  yemekte buluştu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle yemek davetinde bir araya geldi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilere verdiği yemek daveti ile Gülüç Büyük Anadolu Otelde bir araya geldi. Büyük Anadolu Otelde gerçekleşen davete Zonguldak, Kozlu, Alaplı ve Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanları ve gazeteciler katıldı. Sırasıyla konuşmalar yapan Dernek Başkanları geçtiğimiz günlerde temeli açılan Medya Evi için Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür etti. Masa masa dolaşıp gazetecilerle sohbet eden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal basın mensuplarına mesleklerinde başarılar diledi.

ZONGULDAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN