Yıldızlar maçında yenenler sevindi, yenilenler gözyaşı döktü

Yıldızlar maçında yenenler sevindi, yenilenler gözyaşı döktü

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği final maçıyla sona erdi

Alaplı Pestilci Ortaokulu, Yayla Ortaokulu penaltı atışlarında 6-5 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Maçın ardından sevinç ve üzüntü bir aradaydı. Penaltılarda kıl payı kaybeden Yayla Ortaokulu büyük üzüntü yaşadı. Yayla Ortaokulu sporcuları maçın ardından göz yaşlarına hakim olamadı. Alaplı Pestilci Ortaokulu ise maçın ardından şampiyonluğu doyasıya eğlenerek kutladı. Maçın ardından kupa ve madalya töreni gidildi. Şampiyon Alaplı Pestilci Ortaokuluna şampiyonluk kupasını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Okul Sporları Tertip Komitesi üyesi Turan Altındaş verdi. İkinci olan Yayla Ortaokuluna kupa ve madalyasını Spor Şube Müdürü Gazel Güven ve Futbol antrenörü Selim Oral takdim edildi.

ZONGULDAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN