Yok artık dedirten olay! Hayvanat bahçesinden geyik çalıp yediler

Yok artık dedirten olay! Hayvanat bahçesinden geyik çalıp yediler

Zonguldak'taki bir hayvanat bahçesinde 'pes dedirten' bir olay yaşandı. Hayvanat bahçesindeki geyiği kaçıran 2 kişi, daha sonra geyiği öldürüp yedi. Yakalanan zanlılar tutuklandı.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesindeki hayvanat bahçesine ait bir geyiğin kaybolmasının ardından vahşet çıktı. Kayıp geyiğin izini süren jandarma ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerini başvurdu, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını izledi.

KAÇIRIP YEMİŞLER!

Ekipler, geyiğin C.A. ve M.B. tarafından kaçırıldığını tespit etti. Jandarma ekipleri, önceki gün şüphelilerin adreslerine baskın düzenledi. C.A. ve M.B. gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki ifadelerinde geyiği kaçırdıktan sonra silahla vurarak öldürdüklerini daha sonra da kesip yediklerini söyledi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN