İdlib'e yine bombalar yağdı: 5 sivil daha can verdi

İdlib'e yine bombalar yağdı: 5 sivil daha can verdi

Esad rejimi ile Rusya savaş uçakları İdlib'e yine bomba yağdırdı. Sivil yerleşimlere gerçekleştirilen peş peşe saldırılarda 5 sivil hayatını kaybetti.

Suriye'de Beşşar Esad rejimi ve Rusya'nın İdlib'deki sivil yerleşimlere gerçekleştirdiği saldırılarda 5 sivil hayatını kaybetti.

Muhaliflere ait uçak gözlemevine göre, Rusya'ya ait savaş uçakları, dün gece saatlerinden itibaren İdlib'in Han es Sübül, Masaran, Hamidiyye, Şinan ve Bzabor köylerini hedef aldı.

PEŞ PEŞE SALDIRILARDA 5 KİŞİ ÖLDÜ

Esad rejimine ait savaş uçakları da Serakib ve Marratünnuman ilçeleri ile Keferruma beldesi, Masaran, Han es Sübül, Ruveyha, Erbain, Bzabor, Ruveyha, Has, Kefer Battıh ve Dadih köylerine saldırdı.

Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) kaynaklarından edinilen bilgiye göre, rejiminin saldırılarında Serakib'de 1, Bzabor da 2 ve Rusya'nın Şinan köyündeki saldırısında 2 olmak üzere toplam 5 sivil hayatını kaybetti.

İDLİB/AA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN