İlkin Tüfekçi kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

İlkin Tüfekçi kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Show TV dizisi Zemheri’nin oyuncu kadrosu göz dolduruyor. Dizinin deneyimli oyuncusu İlkin Tüfekçi’nin hayat hikâyesi de izleyiciler tarafından en çok araştırılan konular arasında. Peki deneyimli oyuncu İlkin Tüfekçi kimdir ve kaç yaşındadır? Detaylar karar.com’da…

 

Ay Yapım’ın merak uyandıran dizisi Zemheri, oyuncu kadrosuyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Zemheri oyuncularından İlkin Tüfekçi’nin hayatı da merak konusu oldu. İşte İlkin Tüfekçi’nin hayat hikâyesi ile ilgili tüm bilgiler…

İLKİN TÜFEKÇİ KİMDİR?

İlkin Tüfekçi, 5 Temmuz 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Babası, Galatasaray’ın eski oyuncularından olan ve şimdi Teknik Direktörlük yapan İlyas Tüfekçi’dir. İlk ve ortaokulundan sonra Florya Selim Pars Lisesi’ne girmiştir. Lise eğitiminden sora hazırlandığı üniversite sınavını kazanmış ve Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne yerleşmiştir. Burada oyunculuk eğitimini alarak mezun olmuştur. Konservatuvar hocası da ünlü tiyatrocu Müşfik Kenter’dir.

İlkin Tüfekçi, tiyatro ile lise yıllarında tanışmış ve oyuncu olmak istemiş. Bunun için Tiyatro Bölümü’nü okumuştur. Tiyatro ile tanışmadan önce de 8 yıl bale yapmıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Oyunculuk hayatına ilk defa 2007 yılında başlayan Arka Sıradakiler dizisinde Selin karakteri ile başlamıştır. Ardından 2012 yılında Karadayı dizisinde Bahar rolü ile Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel gibi ünlü isimlerle birlikte oynamıştır.

2014 yılında ise Kara Para Aşk dizisinde Engin Akyürek, Erkan Can, Burak Tamdoğan ve Aytaç Arman gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

2019 yılı itibarıyla 32 yaşında olan İlkin Tüfekçi, 1.70 boyunda ve yengeç burcundadır.

19-12/21/lkin-tufekci.jpg

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

• Arka Sıradakiler (Selin) 2007,
• Papatyam (Melis) 2010,
• Kader Çizgisi (Güliz) 2010,
• Karadayı (Bahar Dündar) 2012,
• Kara Para Aşk (Pelin) 2014

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN