İmamoğlu'ndan Soylu'ya 'kayyum' cevabı: Polemiklerden nemalanmıyorum

İmamoğlu'ndan Soylu'ya 'kayyum' cevabı: Polemiklerden nemalanmıyorum

'İstanbul'a kayyum atanır mı' sorusuna Pazar günü cevap vereceğini açıklayan İçişleri Bakanı Soylu'ya, İmamoğlu 'tek cümlelik' yanıt geldi: Polemiklerden nemalanmıyorum.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "İmamoğlu başka işlerle uğraşırsa 'pejmürde ederiz' dediniz. İstanbul'a kayyum mu atanacak?" sorusuna "Onu pazar sabahı açıklayacağım" cevabını verdi. Gazetecilerin sorusu üzerine ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Soylu'nun açıklamaları için "Polemiklerden nemalanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, gazetecilere yaptığı açıklamada "İstanbul’a kayyum atanacak mı, pejmürde kelimesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine gülerek "Onu Pazar sabahı Hakan Çelik’te açıklayacağım" diyerek katılacağı CNN Türk'teki televizyon programını işaret etmişti.

'İŞİNİ YAP PEJMÜRDE EDERİZ' DEMİŞTİ

İçişleri Bakanı Soylu, 3 Eylül'de Bursa'da yaptığı Göç Değerlendirme Toplantısı'ndaki konuşmasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'da görevden alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ve görevden alınan Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk'e yaptığı ziyareti sert bir şekilde eleştirmiş, 'Buradan söylüyorum: İşini yap, başımızın üzerinde yerin var, ama işini yapmanın dışında başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz. Bu kadar açık ve net.' ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN