İmamoğlu'nun kampanya direktörüne Canan Kaftancıoğlu'ndan tepki

İmamoğlu'nun kampanya direktörüne Canan Kaftancıoğlu'ndan tepki

İBB Başkanı İmamoğlu'nun seçim zaferlerini kitaplaştıran kampanya direktörü Necati Özkan'a CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'ndan sert tepki geldi. Kaftancıoğlu, Özkan için 'Kendini kahramanlaştırmaya çalışan profesyonel' tabirinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart ve 23 Haziran'da kazandığı seçim zaferlerini anlatan "Kahramanın Yolculuğu" isimli kitap hazırlayan, seçim kampanyası direktörü Necati Özkan tartışmalara neden oldu.

19-11/06/1-1573033543.jpg

KAFTANCIOĞLU'NDAN TEPKİ

Kitaba ilk tepki ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi. Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan için, "Kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller" ifadesini kullandı.

 19-11/06/2.jpg

'HİÇ KİMSE SAYGISIZLIK EDEMEYECEK'

Kaftancıoğlu, paylaşımında "Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir" ifadeleri kullandı.?

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN