CHP'nin CNN Türk boykotu İrem Çiçek tarafından delindi

CHP'nin CNN Türk boykotu İrem Çiçek tarafından delindi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin CNN Türk televizyonuna karşı başlattığı boykotu, partinin bir önceki kurultayında Genel Başkan adayı olan Ümit Kocasakal'dan sonra, 24 Haziran 2018 seçimlerinde aday adayı olan İrem Çiçek deldi.

İrem Çiçek, programa katılacağını duyurmasından sonra bir açıklama yaparak, "CHP’de bir görevim yok. Avukatlık mesleğime devam ediyorum. Boykottan haberim var. Daha önce olduğu gibi doğru bildiğimizi her mecrada anlatmaya devam" dedi.

Eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek'in kızı olan avukat İrem Çiçek, bu akşam Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk olacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Çiçek, programa katılacağını duyurmasından sonra bir açıklama daha yaparak, "CHP’de bir görevim yok. Avukatlık mesleğime devam ediyorum. Boykottan haberim var. Daha önce olduğu gibi doğru bildiğimizi her mecrada anlatmaya devam." dedi.

Programın diğer konukları İsmail Saymaz, Hadi Özışık, Zafer Şahin ve Doğu Perinçek olacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN