İstanbul'da 8 ilçede 2 milyonluk vurgun yapan Meksika lakaplı çete çökertildi

İstanbul'da 8 ilçede 2 milyonluk vurgun yapan Meksika lakaplı çete çökertildi

İstanbul'da 8 ilçede iş yerinden, ve kurumdan hırsızlık yapan Meksika lakaplı çete çökertildi. Polis ekipleriyle de çatışmaya giren, iş yerlerinden hırsızlık ve gasp yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte 8 ilçedeki 5 iş yerinde meydana gelen hırsızlık ve bazı iş yerlerindeki güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirerek gasp edilmesi olaylarına ilişkin çalışma başlattı.

5 ŞÜPHELİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Teknik ve fiziki çalışma yürüten polis, 2 Şubat'ta Bağcılar 100.Yıl Mahallesi'nde bir tekel bayiden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine gitti. Ekipler, 5 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

20-02/10/kam1.jpg

BİRÇOK İLÇEDE OPERASYON DÜZENLENDİ

Gözaltına alınan şüphelilerin kentte meydana gelen 15 olayın faili olduklarının belirlenmesi üzerine aynı gün diğer şüphelileri yakalamak için Esenler, Bağcılar ve Bahçelievler'de belirlenen adreslere baskın düzenlendi. Operasyonda 8 şüpheli yakalandı.

347 ADET SAAT ÇALMIŞLAR

Şüphelilerin kiraladıkları araçların plakalarını değiştirerek hırsızlık ve gasp olaylarında bu araçları kullandıkları belirlendi.

20-02/10/aw932451_03.jpg

27 Aralık gece saatlerinde Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'ndeki bir iş yerine gelen şüphelilerin güvenlik görevlisini silahla tehdit ederek etkisiz hale getirdikleri iş yerinden 347 saat çaldıkları tespit edildi.

13 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Güvenlik kamera görüntülerinde şüphelilerin iş yerlerinden hırsızlık anları ve gasp olayları görülüyor.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 13 şüpheli tutuklandı.

İSTANBUL/AA

20-02/10/aw932451_01.jpg

20-02/10/aw932451_10.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN