Derbiyi kazanan Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten taraftarları kızdıran açıklama! Galatasaray'a övgü dolu sözler...

Derbiyi kazanan Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten taraftarları kızdıran açıklama! Galatasaray'a övgü dolu sözler...

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, Beşiktaş derbisinin ardından yaptığı açıklamalarla sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de Sırp yıldız Dusan Tadic, derbi galibiyetinin ardından tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Sezon başından bu yana Fenerbahçe forması altında ortaya koyduğu performansla sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk yarışında yer almasında büyük rol oynayan Sırp golcü Dusan Tadic, 2-1 sona eren Beşiktaş derbisi sonrasında açıklamalarıyla sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali hakkında 'zor' ifadesini kullanan Tadic, lider Galatasaray'ın 'güçlü' bir takım olduğunu vurguladı.

Tadic açıklamasında "4 puanlık fark bizim için zor bir durum çünkü iş bizim değil Galatasaray'ın elinde. Bizim yapmamız gereken şey bu 4 maçı kazanmak olacak. Onların da puan kaybetmesini umuyoruz. Güçlü bir takımlar ama neler olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Sırp yıldızın açıklamaları özellikle sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN