'15 milyon euro Cengiz Ünder'e vereceğine Edin Visca'yı transfer etseydin o zaman Ali Koç'

'15 milyon euro Cengiz Ünder'e vereceğine Edin Visca'yı transfer etseydin o zaman Ali Koç'

(FB HABERLERİ / SPOR HABERLERİ) Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'ı Batshuayi ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 2-1 yenen Fenerbahçe, Galatasaray'ı takibe devam ederken, derbinin ardından Ümit Özat'ın Ali Koç'a gönderme yapması oldukça dikkat çekti.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından BTV kanalında yaptığı açıklamalarla bir hayli dikkat çeken Ümit Özat, 2-1'in ardından Ali Koç'a göndermede bulunarak 'Galatasaray'ın artıklarını topladın ne kazandın, şampiyon mu oldun?' ifadelerini kullandı. İşte Özat'ın değerlendirmeleri...

ŞAMPİYONLUK GÖRMEMİŞ OYUNCULARI GÖNDER ALİ KOÇ

Fenerbahçe'de bir problem olmadığını kimse inkar edemez, hafta içi belli ki bir şeyler olmuş. Bu sene başkan devam ederse Ali Koç 3-4-5-6. yılında kim şampiyonluk görmediyse o futbolcuların hepsini göndermesi lazım, yani looser oyuncuların hepsini takımdan silmesi lazım.

gmmxalfxwaa0uv5.jpg

RAMS PARK'TA DZEKO SENİN İÇİN OYNAR MI?

İsmail sakatlandı, İsmail Kartal 11'i çorba gibi yaptı, İrfan Can Eğribayat'ı kaleye geçir sorunu çöz ne gereği var bu kadar kadroyla oynamaya? Szymanski her hafta seni rencide ediyor hala Szymanski'de ısrar ediyorsun, bu futbolcuya olan tahammülün nedir? Dzeko'yu keseceğin maç bu maç mı? Diyelim Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki puan farkı 2'ye düştü Rams Park'ta Dzeko'yu oynatabilir misin, oynar mı artık bu adam?

gml4lorw4aewpqb.jpg

4 maça kala Dzeko'yu kesmenin manası ne? Bir sezonda 6 tane hoca değiştiren Beşiktaş'ı da yen artık. Sprinter olmayan Tadic, Batshuayi'ye top indiriyor Batshuayi topa vuruyor gol oluyor, Beşiktaş'ın 3 stoperi çok feciydi. Şu anda Fenerbahçe bireysel olarak iyi gidiyor fark yine 4 puan çıkmadık candan umut kesilmez.

CENGİZ ÜNDER'İ ALACAĞINA VİSCA'YI ALSAYDINIZ O ZAMAN

Djiku büyük takım stoperi değil. 15 milyon euro verip Cengiz Ünder'i alacağına o zaman Visca'yı alsaydınız! İrfan Can Kahveci 8 numara oynar bunu neden artık görmüyorsunuz! Topladınız Galatasaray'ın artıkları Serdar Aziz, Emre Mor, Tolgay Arslan hangisinden ne katkı aldınız, bunlarla ne zaman şampiyon oldunuz, bir de şampiyonluktan koptunuz. Batshuayi ile Dzeko'nun çift santrafor çıktığı maçlarda hangi stoper ürkmez? Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışı hariç her şey konuşuluyor, peki oyuncular şampiyonluğa nasıl inanacak?

gmmlxanwmaayyky.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN