Fenerbahçe'de ortalık toz duman! Mert Hakan Yandaş ile Serdar Aziz kavga etti 3 yıldız kadro dışı kaldı

Fenerbahçe'de ortalık toz duman! Mert Hakan Yandaş ile Serdar Aziz kavga etti 3 yıldız kadro dışı kaldı

Süper Lig'in 34. haftasında evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelmeye hazırlanan Fenerbahçe'de oldukça sıcak gelişmeler yaşanıyor. Tecrübeli futbolculardan Mert Hakan Yandaş ile Serdar Aziz'in kavga ettiği belirtilirken, İsmail Kartal'ın 3 oyuncuyu kadro dışı bırakması ise dikkat çekti.

Fenerbahçe hafta boyunca Beşiktaş derbisine hazırlanmaya çalıştı. İsmail Kartal öğrencilerine teknik ve taktik anlamda direktifler verdiği kadar, düşen morallerini yeniden artırmak için de konuşma üstüne konuşma yaptı.

SİZ SADECE DERBİYE ODAKLANIN

"Şampiyonluk hesaplarını unutun. Sadece derbiye odaklanın" talimatı veren tecrübeli teknik adam, Beşiktaş karşısında zaferi getirecek planı da hazırladı.

depophotos-18241168.jpg

FENERBAHÇE ÖNDE BASKI YAPARAK BAŞLAYACAK

İsmail Kartal, Beşiktaş karşısında iç saha avantajını kullanmak istiyor. Başarılı çalıştırıcı takımından maça yüksek tempoyla, önde baskı yaparak başlamalarını istedi. Kartal, bu oyun şekliyle taraftarı hemen derbi atmosferine sokacaklarına inanıyor.

DERBİ ÖNCESİ 3 YILDIZ KADRO DIŞI KALDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'de Miha Zajc, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci, Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadı.

gljhxkhxqaakxi7.jpg

Bu oyuncular, geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçında da teknik ekip kararıyla kadroya alınmamıştı.

BONUCCİ EŞYALARINI TOPLAYIP AYRILDI

Öte yandan Beşiktaş maçı kadrosunda yer almayan Leonardo Bonucci'nin Samandıra'dan ayrıldığı belirtildi. İtalyan futbolcunun 2 Mayıs'a kadar yurt dışında olacağı aktarıldı. İki takımın karşı karşıya geleceği mücadele saat 19.00'da Ülker Stadı'nda oynanacak.

SERDAR AZİZ İLE MERT HAKAN YANDAŞ KAVGA ETTİ İDDİASI

Derbi öncesi kadro dışı kalan Serdar Aziz'in paylaşımı ise oldukça dikkat çekti. Mert Hakan Yandaş'la kavga ettiği iddia edilen tecrübeli stoperin 'Bir adım öne çıkabilmek için şahsiyetini geride bırakan insanlardan olamayız' ifadeleri ise Sarı Lacivertli camiada adeta bomba etkisi yarattı.

gmkknfcwsaa7zo8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN