WhatsApp değişikliğe doymadı! Yeni bir özellik daha: Sesli aramalar artık böyle olacak

WhatsApp değişikliğe doymadı! Yeni bir özellik daha: Sesli aramalar artık böyle olacak

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp değişikliklere doyamadı! Yeni bir özellik daha test ediliyor. Sesli aramalar artık böyle olacak...

Son zamanlarda bir dizi yeni özellik üzerinde çalışan WhatsApp hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Değişiklik üstüne değişiklik geliyor. Şimdi de sesli aramalarla ilgili yeni bir özellik test ediliyor.

DAHA VERİMLİ BİR ŞEKİLDE YÖNETİLECEK

How To Record WhatsApp Voice Calls On Android And IOS, 57% OFF

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sesli arama özelliğini kullanan kullanıcılar için kullanışlı bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Yapılan yenilikle birlikte, bir aramayı sessize almak veya sonlandırmak artık çok daha kolay olacak.

WhatsApp'ın Android beta sürümü 2.24.10.18'de görülen yeni özellik, sesli aramaları daha verimli bir şekilde yönetmeyi amaçlıyor. Yenilik, kullanıcıların arama sırasında sessize alma veya sonlandırma düğmelerine daha kolay erişim sağlamasını sağlayacak şekilde tasarlanmış.

ARAMA KONTROLLERİ ÜST ÇUBUKTAN OLACAK

Güncelleme ile birlikte, kullanıcılar sesli arama sırasında ekranın üst kısmında geniş bir çubuk görecekler. Bu çubuk, aramayı sessize alma veya sonlandırma gibi belirli arama kontrollerini içerecek şekilde tasarlanmış.

WhatsApp'ta sesli arama yapanlar dikkat! Yeni özellik devreye alındı - 1. Resim

Daha önce, bir aramayı sessize almak veya sonlandırmak için kullanıcıların WhatsApp uygulamasına geri dönmesi gerekiyordu. Ancak yeni özellik sayesinde, bu işlemleri doğrudan arama ekranından gerçekleştirmek mümkün olacak. Bu da kullanıcıların daha akıcı bir arama deneyimi yaşamasını sağlayacak.

WhatsApp'ın yeni üst çubuk özelliği şu anda Google Play Beta Programı aracılığıyla sınırlı sayıda Android beta test kullanıcısı tarafından kullanılabiliyor. Ancak şirket, önümüzdeki günlerde bu özelliği daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunmayı planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN