1 Mayıs 2024 dolar ve euro kuru: Yatırımcılar ve vatandaşlar dikkat!

1 Mayıs 2024 dolar ve euro kuru: Yatırımcılar ve vatandaşlar dikkat!

Dolar/TL bugün 32,3824 TL'den işlem görüyor. Bu, 30 Nisan'a göre %0,09'luk bir artış anlamına geliyor. Son bir haftada ise dolar kurunda %0,40'lık bir düşüş yaşandı.

Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü, döviz piyasalarında dolar ve Euro'nun güncel kurları yatırımcıların ve ekonomiyle ilgilenen vatandaşların dikkatini çekiyor. Güncel döviz kurları, iç ve dış piyasalardaki finansal hareketlilik için önemli bir gösterge olmaya devam ediyor.

Sabah saat 08:20 itibarıyla dolar/TL kuru, alışta 32,3754 TL, satışta ise 32,3824 TL seviyelerinde işlem görüyor. Euro/TL kuru ise aynı saatte alışta 34,5138 TL, satışta 34,6257 TL olarak kaydedildi. Bu kurlar, döviz piyasasındaki son durumu ve ekonomik beklentileri yansıtan önemli bilgiler sunuyor.

Döviz kurları, ekonomik kararlar alırken ve finansal stratejiler planlarken kullanılan kritik veriler arasında yer alıyor. "Euro kaç TL?" ve "1 Dolar kaç TL?" gibi sorular, günlük olarak birçok kişi tarafından sorgulanıyor. Dolar ve Euro'nun güncel fiyatlarına ilişkin daha fazla bilgi ve detaylı analizler için bizimle kalın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN