Başkentte ekmeğe zam! 'Allah yardımcınız olsun' diyerek duyurdu

Başkentte ekmeğe zam! 'Allah yardımcınız olsun' diyerek duyurdu

Ankara'da ekmek fiyatlarına yılın ikinci zammı yapıldı ve 200 gram ekmek fiyatı 10 TL'ye yükseldi. BELTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz, yeni ekmek fiyatlarını, "Allah yardımcınız olsun" ifadesiyle sosyal medyadan duyurdu.

Ankara’da yaşayan vatandaşlar için ekmek alımı daha da zorlaşıyor. Seçimlerin ardından planlanan ve dikkatle takip edilen ekmek zammı, 1 Mayıs itibarıyla uygulamaya konulacak. Kentte, 200 gram ekmeğin fiyatı yeni zamla birlikte 10 Türk Lirası’na yükseldi.

KEPEK EKMEĞİ 15 LİRA OLDU

1 Ocak'ta yapılan ilk zammın ardından 8 TL olan 200 gram ekmek fiyatı, son zammın ardından 10 TL’ye çıktı. Aynı zamanda, daha sağlıklı bir alternatif olan 200 gram kepekli ekmeğin fiyatı ise 15 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELTAŞ A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz, zammın detaylarını sosyal medya hesabından duyurdu. Yılmaz, bakanlığın zamların seçimlerin ardından, yani 1 Nisan’dan itibaren uygulanmasını talep ettiğini ve nihayetinde 1 Mayıs itibarıyla yeni fiyatların geçerli olduğunu açıkladı.

Yılmaz, paylaşımında ekonomik zorluklar içindeki vatandaşlara da değinerek, "Günlük 5/6 hatta 9/10 ekmek alan aileler var, Rabbim yardımcıları olsun" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN