Ankaralılar istedi Mansur Yavaş tamamen ücretsiz yaptı! Bu daha başlangıç, hayırlı olsun

Ankaralılar istedi Mansur Yavaş tamamen ücretsiz yaptı! Bu daha başlangıç, hayırlı olsun

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te yaşayan öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla yeni bir adım attı. Ankaralılar istedi Mansur Yavar yaptı! Artık ücretsiz..

ABB, Öğrencilerin taleplerini dikkate alarak YHT Gar bölgesinde bir Öğrenci Çalışma İstasyonu açıldı. 300 metrekarelik bu yeni alan, öğrencilere çalışma odaları, toplantı odası ve bir kitap okuma bölümü sunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrencilere yönelik bu yeni hizmetin duyurusunu yaparken, Ankara’nın eğitim dostu bir şehir olduğunu vurguladı.

“BU DAHA BAŞLANGIÇ”

Yavaş, açıklamasında “Üniversite eğitimi için Ankara bir numaralı tercih. Burada öğrencilerimize değer veriyor ve onlara daha iyi imkanlar sunmak için çalışıyoruz. YHT Gar’daki yeni öğrenci çalışma istasyonumuz, 300 metrekarelik alanda kitap okuma, toplantı yapma ve çalışma imkanlarıyla hizmetinizde. Ve bu sadece başlangıç, daha fazlası yolda.” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLER İÇİN RAHAT ÇALIŞMA ALANI

Bu yeni çalışma istasyonu, Ankara’da öğrenim gören öğrencilere modern ve rahat bir çalışma ortamı sağlamayı hedefliyor. Öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine hayata geçirilen bu proje, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN