Güneydoğu Anadolu için meteoroloji uyarı verdi! Planınız varsa iptal edin: Sel ve su baskınına dikkat

Güneydoğu Anadolu için meteoroloji uyarı verdi!  Planınız varsa iptal edin: Sel ve su baskınına dikkat

Güneydoğu Anadolu Bölgesi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarı verdi! Planınız varsa iptal edin! Sel ve su baskınına karşı dikkat...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 6 kentte önemli bir uyarıda bulundu.

6 İL İÇİN SEL VE SU BASKINI UYARISI YAPILDI

O İllerde yaşayanlar dikkat! Metrolojiden sağanak yağış uyarısı… – HABERETKİN

Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Perşembe günü Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak çevreleri ile Şanlıurfa'nın doğu kesimlerinde (Siverek, Hilvan, Karaköprü, Haliliye, Eyyübiye, Harran, Viranşehir, Ceylanpınar, Akçakale) gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren aralıklı ve yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN