Kredi ve banka kartları tarih olacak! ATM'lerde yeni dönem geliyor: Yerini artık onlara bırakacak

Kredi ve banka kartları tarih olacak! ATM'lerde yeni dönem geliyor: Yerini artık onlara bırakacak

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz banka sektörünü de vurmuş durumda. Özellikle dünya genelinde hızlanan teknolojik gelişmeler ülkemizde de etkisini göstermeye devam ediyor. Son olarak milyonlarca banka kullanıcısını yakından ilgilendiren yeni bir haber geldi. 37 yıl sonra bir ilk! Kredi ve banka kartları tarih oluyor. ATM'lerde yeni dönem başlıyor. Yerini artık onlara bırakacak. İşte detaylar haberimizde...

Milyonlarca banka kullanıcısını yakından ilgilendiren sıcak bir gelişme yaşandı. Değişen teknolojiler ile birlikte bankalarda güvenlik, hız ve gelişim dikkate alınırken sıcak bir gelişme yaşandı. 37 yıl sonra bir ilk gerçekleşiyor. Kredi ve banka kartları tarih olacak! ATM'lerde yeni dönem geliyor.

KREDİ VE BANKA KARTLARI TARİH OLUYOR

Günümüzde artık nakit para çok kullanılmaz hale geldi. Daha çok kripto para, altın ya da kredi olarak kullanıyoruz. Bunda da aslında ne kadar değiştiğimizin bir göstergesi oluyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yatırım stratejilerimizde de değişiklikler meydana geliyor. Uzmanlara göre, bu değişim kredi ve banka kartlarının kullanımının azalmasına yol açabilir.

yeni-proje-2024-05-01t115033-606.jpg

37 YIL SONRA BİR İLK! ARTIK ONLAR YERİNİ ALIYOR

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatın daha da kolaylaşacağı düşünülüyor ancak bunun kötü yanları da bulunmakta. Artık yavaş yavaş bazı meslekler bitmek üzere. Türkiye'deki ilk ATM, 25 Aralık 1987'de Ankara'da hizmete girdi ve o zamandan bu yana geçen 37 yıl içinde ATM'ler günlük yaşantımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

yeni-proje-2024-05-01t115047-038.jpg

Teknolojinin hızlı gelişimi, finans dünyasını da kökten değiştiriyor. Dijital paraların ve yeni ödeme sistemlerinin var olması, kredi ve banka kartlarının geleceğini tehdit altında tutuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN