Tatil gününe sağanak uyarısı verildi! Valilik duyurdu: Öğle saatlerinden sonra etkisini artıracak

Tatil gününe sağanak uyarısı verildi! Valilik duyurdu: Öğle saatlerinden sonra etkisini artıracak

Tatil günü için yaptığınız planlar bozulabilir! Meteorolojinin verilerinin ardından valilik uyarıda bulundu. Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak! Öğle saatlerinden sonra etkisini arttırarak kuvvetli olacağı duyuruldu. Planlarınızı gözden geçirin...

Hava sıcaklıkları yavaş yavaş düşüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerinin ardından Kayseri Valiliği, 01 Mayıs Çarşamba günü için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine dayanılarak, 01 Mayıs Çarşamba günü Kayseri çevresinde gök gürültülü sağanak yağışların beklediği belirtildi. Yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor.

Yapılan uyarıda, oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Kayseri Valiliği'nin meteorolojik uyarısıyla ilgili yapılan açıklamada, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kayseri 7. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiler ve yapılan son değerlendirmelere göre; 01.05.2024 Çarşamba günü Kayseri çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini arttırarak yerel kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN