Birce Akalay, aşkını resmen ilan etti: Bunu seviyorum! Paris'te romantizm dolu tatile çıktılar

Birce Akalay, aşkını resmen ilan etti: Bunu seviyorum! Paris'te romantizm dolu tatile çıktılar

Aşk yaşadıkları iddia edilen Birce Akalay ile Hakan Kurtaş'ın beraber olduğu fotoğraf ilk kez ortaya çıktı. Çiftin, Fransa'da tatile çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Kariyerinde pek çok popüler televizyon dizisinde rol alan ve son olarak Netflix'te yayınlanan 'Kuş Uçuşu' dizisinde rol alan Birce Akalay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Hakan Kurtaş ile ilk fotoğraf karesini takipçileriyle paylaştı. Fransa'ya tatile giden çiftin pozu, kısa sürede binlerce kez beğenildi.

AŞKLARINI RESMEN İLAN ETTİLER

Gazetekolektif'te yer alan habere göre, kısa bir süre önce ilişkileri başlayan Birce Akalay ile Hakan Kurta çiftinin ne zaman birlikte fotoğraf paylaşacağı bir süredir hayranları tarafından merak edilmişti.

Paris'te bulunan çift, birlikte ilk fotoğrafını paylaşarak aşklarını ilan etmiş oldu. Birce Akalay, Fransa tatilinden karelere, "Bunu seviyorum" notunu düşerken, Hakan Kurtaş da sevgilisinin paylaşımına kalp ve alev emojileriyle yorum yaptı.

birce-akalayin-sevgilisi-kim-birce-akalay-evli-mi-4.jpg

birce-akalayin-sevgilisi-kim-birce-akalay-evli-mi-3.jpg

birce-akalayin-sevgilisi-kim-birce-akalay-evli-mi-2.jpg

birce-akalayin-sevgilisi-kim-birce-akalay-evli-mi-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN