Yeni doğum yapan oyuncu Eda Ece: Annelik ne büyük bir şeymiş anladım

Yeni doğum yapan oyuncu Eda Ece: Annelik ne büyük bir şeymiş anladım

4 Nisan 2024'te kızı Mina İpek'i dünyaya getiren Eda Ece, annelik heyecanını ve bu süreçteki zorlukları takipçileriyle paylaştı. Doğumdan sonraki ilk haftalarda uykusuzluk ve yorgunlukla mücadele ettiğini anlatan Ece, bu zorluğun yanında yaşadığı tarifsiz mutluluğu da dile getirdi. Ece, "7/24 minik kuşumlayım. Annelik ne büyük bir şeymiş anladım. Uyku yok, dinlenme yok, sürekli ona en iyi şekilde bakmaya çalışıyorsun yapabildiğin kadar. Aklın, fikrin onda." dedi.

Uzun yıllardır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da dünyaevine giren Eda Ece, annelik heyecanını yaşıyor. Bebek haberini hayranlarıyla paylaşan Ece, şu sıralar kızıyla ilgilenmenin keyfini çıkarıyor.

"UYKU YOK, DİNLENME YOK..."

Şimdilerde kızıyla ilgilenen Eda Ece, doğum sonrası süreçte neler yaşadığını takipçilerine anlattı.

Kızının odasından bir kare paylaşan ünlü oyuncu, "Beni soracak olursanız doğumdan beri 7/24 minik kuşumlayım. Annelik ne büyük bir şeymiş anladım. Uyku yok, dinlenme yok, sürekli ona en iyi şekilde bakmaya çalışıyorsun yapabildiğin kadar. Aklın, fikrin onda. Dev bir sevgi ve fedakarlık çok acayip" dedi.

sdfsd.jpg

"BÜTÜN SAYGIYI HAK EDİYORUZ"

"Ama meğer kızlar neler yaşıyormuş da anne olmadan haberim yokmuş" diyen Ece, sözlerine şöyle devam etti:

"Hediye alıp alıp gittik. 'Ne çekiyorsunuz, neler yaşıyorsunuz?' dememişiz. Şu an vaktim olmuyor uzun uzun ama anneler sizle konuşacaklarımız var, vay be. Bütün saygıyı hak ediyoruz. Ellerinizden öpüyorum hepimizin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN