Kütahya'da kuaförde dedikodu cinayeti! 2 ölü

Kütahya'da kuaförde dedikodu cinayeti! 2 ölü

Kütahya'da Rıfat K., eşiyle ilgili mahallede dedikodu yaptıkları iddiasıyla Necmi Arslan ve müşterisi İsmail Erden’i tüfekle vurarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan Rıfat K. yakalanarak gözaltına alındı.

Kütahya Yunus Emre Mahallesi’nde kuaför dükkanında meydana gelen olayda mahallede oturan Rıfat K. (80), iddiaya göre eşi hakkında dedikodu yaptığını öğrendiği kuaför Necmi Arslan’ın işyerine gitti. Burada Arslan ve müşterilerden İsmail Erden ile tartışan Rıfat K. beraberinde getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, Arslan ve Erden saçmaların isabet etmesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı.

9165646.jpg

2 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kuaför Necmi Arslan ve müşteri İsmail Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İki arkadaşın cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

9165650.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra kaçan Rıfat K. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Rıfat K., işlemleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, 2 kişiyi eşi hakkında konuşup mahallede dedikodu yaptıklarını öğrendiği için vurduğunu söyledi. Soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN