Onlar istedi Mansur Başkan yaptı! Öğrenciler için dev hizmet: Gönüllerince faydalanabilecekler

Onlar istedi Mansur Başkan yaptı! Öğrenciler için dev hizmet: Gönüllerince faydalanabilecekler

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki öğrenciler için çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda öğrenciler için dev bir hizmet daha geldi. Kente kurulan o istasyondan tüm öğrenciler gönüllerince faydalanabilecekler…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenciler için yeni bir projeyi hayata geçirdi. Öğrencilerin talebi doğrultusunda yapımı tamamlanan YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu, 300 metrekare alan üzerine kurulu kitap okuma bölümü, toplantı odası ve çalışma alanları ile öğrencilerin hizmetine açıldı.

“YENİLERİ YOLDA”

ODTÜ Öğrenci Çalışma İstasyonu’nun ardından YHT Gar Metro İstasyonu’nun da öğrencilerin hizmetine açıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Üniversite Ankara’da okunur. Başkent’te her an öğrencilere değer veren, onlara yeni imkanlar oluşturmak isteyen birileri var. YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu 300 metrekare üzerine kurulan alanda kitap okuma bölümü, toplantı odası ve çalışma alanlarıyla Başkentli öğrencilerin hizmetinde. Yenileri de yolda…” ifadelerine yer verdi.

abb-ogrenci-calisma-istasyonu-1.jpg

300 METREKARE ÜZERİNE KURULU YENİ ÇALIŞMA ORTAMI

300 metrekare üzerine kurulan bu istasyon; 70 metrekare sessiz çalışma alanı, 60 metrekare toplu çalışma alanı, 50 metrekare kitap okuma alanı, 60 metrekare dinlenme alanı ve 60 metrekare toplantı odası ile Başkentli öğrencilere ücretsiz olacak hizmet verecek. YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu’na gelen öğrenciler, belediyenin sunduğu ücretsiz internet hizmetinden de yararlanabilecek.

abb-ogrenci-calisma-istasyonu-2.jpg

“SESSİZ SAKİN BİR YERİMİZ OLDU”

YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu’na gelen öğrenciler yeni hizmetle ilgili memnuniyetlerini şöyle aktardı:

-Ebrar Yıldız: Sakin ve güzel yapmışlar. Ders çalışmaya müsait. Sıkışık değil, havadar. Bizim fakültemize çok yakın. Orada yer sıkıntısı oluyor ben de burayı tercih ediyorum.”

-Taha Turgut: “Çalışma alanı gayet güzel olmuş. Okulda yerden dolayı sıkıntılarımız oluyordu. Ulaşımı da kolay. Burası bizim için çok güzel oldu. En azından sessiz sakin bir yerimiz oldu.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN