Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! 13 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor. Ali Koç özel jetiyle getirecek

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! 13 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor. Ali Koç özel jetiyle getirecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması devam ediyor. Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ağır yaralar alan sarı-lacivertliler, evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek büyük moral topladı. Alınan galibiyet sonrası sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Uzun zamandır Galatasaray ile anılan yıldız oyuncu adım adım Fenerbahçe'ye geliyor. Başkan Ali Koç özel jetiyle getirecek. 13 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor. İşte sürpriz transferin detayları... ,

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı tam gaz devam ediyor. Fenerbahçe'nin puan kaybını iyi değerlendiren Galatasaray, yoluna eksiksiz devam ediyor. İngiliz basınında çıkan haberler ise sarı-lacivertli taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! 13 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor. Başkan Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Akşam'ın İngiliz basınından derlediği habere göre Fenerbahçe, Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Kelechi Iheanacho için harekete geçtiği belirtildi. Yıldız oyuncunun kararı ise merakla beklenirken sürpriz gelişmeler peş peşe yaşanmakta.

yeni-proje-2024-04-30t101523-964.jpg

13 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA GELİYOR

Haberde Leicester City ile Championship'te şampiyonluğa ulaşan 27 yaşındaki Nijeryalı santrforun şu an için yeni sözleşmeye sıcak bakmadığı ve takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin 13 milyon euroluk yıldız için görüşmelere devam ettiği kaydedildi.

yeni-proje-2024-04-30t101536-477.jpg

Bu sezon Leicester City formasıyla 25 resmi maça çıkan Kelechi Iheanacho bu karşılaşmalarda 6 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN