PlayStation'ın patronu değişiyor! Oyun devini devralacak isim belli oldu... Artık yeni patronu olacak

PlayStation'ın patronu değişiyor! Oyun devini devralacak isim belli oldu... Artık yeni patronu olacak

PlayStation'ın patronu değişiyor! Oyun devi PlayStation'ı devralacak isim belli oldu! Kritik görevlendirme sonrası artık PlayStation'ın yeni patronu o isim olacak...

Teknoloji devi Sony, bugün yaptığı açıklamada, PlayStation'un başına geçecek yeni isimleri duyurdu. Jim Ryan'ın emekliliğinin ardından PlayStation'un yönetimini Hermen Hulst ve Hideaki Nishino devralacak. Bu atama, Sony'nin oyun sektöründeki stratejik yönünü belirlemede önemli bir rol oynayacak.

YENİ DÖNEMİN LİDERLERİ: HERMEN HULST VE HİDEAKİ NİSHİNO

2019 yılından beri PlayStation Başkanı ve CEO'su olarak görev yapan Jim Ryan'ın geçen yıl emekliye ayrılmasıyla birlikte, Sony yeni bir yol haritası çizmeye karar verdi. Hermen Hulst ve Hideaki Nishino, 1 Haziran'dan itibaren ortak CEO olarak görev yapacaklar. Bu yeni liderlik modeli, Sony'nin oyun endüstrisindeki değişen dinamiklere uyum sağlama çabası olarak değerlendiriliyor.

playstation.webp

Hermen Hulst, şu anda PlayStation Stüdyoları Başkanı olarak görev yapıyor ve yeni dönemde Sony Interactive Entertainment'ın (SIE) stüdyo iş grubu CEO'su olarak görevine devam edecek. Hideaki Nishino ise SIE'nin platform iş grubu CEO'su olarak atanacak. Her iki lider de Sony CFO ve SIE Başkanı Hiroki Totoki'ye rapor verecekler. Bu stratejik atama, Sony'nin oyun ekosistemini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Sony'nin PlayStation'u yönetmek için ilk kez ortak CEO atadığı bu dönem, oyun endüstrisinin son 18 aydır işten çıkarmalarla sarsıldığı bir zamana denk geliyor. Bu zorlu süreçte Hermen Hulst ve Hideaki Nishino'nun liderliği, PlayStation markasının gelecekteki başarısı için kritik bir öneme sahip olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN