Acun Ilıcalı'nın acı günü: Örnek aldığım, imrenilecek bir ömür

Acun Ilıcalı'nın acı günü: Örnek aldığım, imrenilecek bir ömür

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı, 86 yaşında hayatını kaybetti. Ilıcalı, amcasının vefatını "İyilikten başka bir şey düşünmeyerek, zorda kalanın yardımına koşarak, ailemize amcalık, babalık, dedelik yaparak geçen, örnek aldığım, imrenilecek bir ömür... Canımız Gürbüz Amcam'ı kaybettik, başımız sağ olsun…" sözleriyle duyurdu.

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın İzmit İlçe Tarım Müdürlüğü ve Kocaeli Erzurumlular Vakfı Kurucuları üyesi olarak görev yapmış yüksek ziraat mühendisi olarak bilinen amcası Gürbüz Ilıcalı 86 yaşında hayatını kaybetti. Ilıcalı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

sdfdsfdsss.jpg

Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

"İyilikten başka bir şey düşünmeyerek,zorda kalanın yardımına koşarak, ailemize amcalık, babalık, dedelik yaparak geçen, örnek aldığım, imrenilenecek bir ömür... Canımız Gürbüz Amcam'ı kaybettik, başımız sağ olsun…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN