Kızılcık Şerbeti yapımcısından Müjdat Gezen'e cevap! "Yaşını almış oyuncuların dedikodu yapması hoş olmadı"

Kızılcık Şerbeti yapımcısından Müjdat Gezen'e cevap! "Yaşını almış oyuncuların dedikodu yapması hoş olmadı"

Show TV'nin izleyici rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti hakkında Müjdat Gezen açıklamada bulundu! O açıklamaya Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör ve dizi yapımcısı Faruk Turgut cevap verdi! "Yaşını almış oyuncuların dedikodu yapması hoş olmadı"

Show TV'nin Gold Film tarafından yapımcılığı üstlenilen 'Kızılcık Şerbeti' dizisi, son zamanlarda çeşitli spekülasyonlara konu oldu. Müjdat Gezen'in yapmış olduğu açıklamalar sonrasında dizinin geleceğiyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Gezen, "Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'Dizi artık haziranda bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar" şeklinde bir ifade kullanarak dizinin geleceği hakkında belirsizlik yaratmıştı. Ancak dizide Fatih Ünal karakterini canlandıran oyuncu Doğukan Güngör, bu iddialara karşı çıkarak, "Kim demiş, bizim haberimiz yok? Gayet mutluyuz" açıklamasını yaptı.

"YAŞINI BAŞINI ALMIŞ OYUNCULARIN DEDİKODU YAPMASI HOŞ OLMADI"

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepkisini dile getirdi. Turgut, "Yaşını başını almış oyuncuların YouTube programlarında, Kızılcık Şerbeti'nin oyuncuları ve senaryosu ile ilgili dedikodu yapması hoş olmadı. Daha da güçlenerek devam edeceğiz. Kimse merak etmesin" ifadeleriyle dizinin devam edeceğini ve güçlenerek yoluna devam edeceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN