15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok

15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok

Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki Damlasu Badan'dan hala haber alınamadı. Baba Erdem Badan, "Emniyet, 3 aydır kızımı aradıklarını ama bulamadıklarını söylüyor. Sanki yer yarılıp içine girdiler" diyerek yakındı.

Kars'ta Yusufpaşa Mahallesi’nde babası Erdem Badan ve babaannesi Aysel Badan (70) ile yaşayan lise 3'üncü sınıf öğrencisi Damlasu Badan 4 Şubat günü kaçırıldı.

Güvenlik güçlerine durumu bildiren ve evladından 3 aydır haber alamayan Erdem Badan, bir yandan yetkililerden gelecek telefonu beklerken bir yandan da elinde kızının fotoğrafı, sokak sokak gezerek onu arıyor.

Eşi Semra Badan ile 2012 yılında boşanıp kızının velayetini alan Erdem Badan, aylardır haber alamadığı tek çocuğu Damlasu’nun hayatından endişe ettiğini söyledi.

Altan T.’nin annesi Aysel Badan'ı darbedip, kızını kaçırdığını belirten Erdem Badan, "Daha çocuk olan bu kişi evimizin bahçesine atlayarak girip çocuğumu kaçırmış. Olayı polis ve jandarmaya bildirdik. Ancak bugüne kadar bulunamadı, gitmediğim, çalmadığım kapı kalmadı ama yavrumu bulamıyorum. Çocuğumu kaçıran şahsın annesi ve babası yerlerini biliyor fakat söylemiyor. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Çocuğumu benden ayırmak istiyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN