Epic Games'in 2 Mayıs tarihinde ücretsiz olarak dağıtacağı oyun belli oldu! Steam satış fiyatı 487 TL! Bu fırsat kaçmaz

Epic Games'in 2 Mayıs tarihinde ücretsiz olarak dağıtacağı oyun belli oldu! Steam satış fiyatı 487 TL! Bu fırsat kaçmaz

Epic Games Store, her hafta olduğu gibi Mayıs ayında da ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor! Bu sefer 487 TL değerinde olan oyunu 2 Mayıs tarihinde ücretsiz olarak sunacak...

TUNACAN ATALAY

Her ay olduğu gibi, Mayıs ayı için de Epic Games Store, haftalık ücretsiz oyunlar dağıtacak. Bu kez Epic Games, 2 Mayıs tarihinde 487 TL değerindeki oyunu ücretsiz olarak sunacak.

Geleneksel olarak, platformun haftalık etkinliğinde bir veya iki ücretsiz oyun verilir. Bu ayın oyunları, 2 Mayıs 2024 tarihinden itibaren Epic Games Store'da bulunabilecek.

487 TL DEĞERİNDEKİ OYUN 2 MAYIS'TA ÜCRETSİZ OLACAK

Orcs Must Die! 3 Review: A zany Stadia exclusive that's business as usual - MSPoweruser

2 Mayıs ile 9 Mayıs tarihleri arasında Steam satış fiyatı 14,99 dolar (487,29 TL) değerinde olan Orcs Must Die! 3, ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak. Nisan 2024 için son ücretsiz oyunları olan LISA: Definitive Edition ve INDUSTRIA'yı indirmek için son şansları. Teklif, 2 Mayıs'a kadar geçerli olacak.

Orcs Must Die! 3, Robot Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon kule savunma oyunudur. İlk olarak 14 Temmuz 2020'de yalnızca Stadia'da piyasaya sürüldü, daha sonra 23 Temmuz 2021'de Windows, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox Series X/S için kullanılabilir hale geldi.

ORC MUST DIE! 3 NASIL BİR OYUN?

epic-games-ucretsiz-001.jpg

Önceki oyunları gibi, Orcs Must Die! 3'ün oynanışı kule savunma konseptine dayanmaktadır. Oyuncular, 18 seviyede silahlar, yetenekler ve tuzaklar kullanarak orc saldırılarına karşı riftleri savunmak için çırak savaş büyücülerinin rolünü üstlenirler. Oyun modları arasında Hikaye, Sonsuz ve Haftalık Meydan Okumalar bulunur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN