Yenilenen Cupra Formentor: 100 KM menzilli hibrit gücü ve 333 PS performansı ile göz dolduruyor

Yenilenen Cupra Formentor: 100 KM menzilli hibrit gücü ve 333 PS performansı ile göz dolduruyor

Düşük bütçeli hız tutkunlarının vazgeçilmezi Cupra Formentor yenilendi. Hibrit şeklinde sunulan yeni Fermentor 100 kilometreye kadar menzile ulaşıyor. Cupra Formentor 33 PS performansı ile dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Otomobil severlerini heyecanlandıran yenilik Cupra Formentor'dan geldi. Düşük bütçeli hız tutkunlarının beğenisini kazanan model, 100 kilometreye kadar elektrikli menzil sunuyor. Hibrit motoruyla 333 PS performansa ulaştı. İşte tüm özellikler...

DAHA GÜÇLÜ MOTOR SEÇENEKLERİ

Cupra, yenilikçi tasarımı ve gelişmiş teknolojileriyle öne çıkan Formentor modelini makyajlayarak otomobil severlerin beğenisine sundu. Model, artık daha güçlü motor seçenekleri ve çevreci bir yaklaşım sunuyor.

cupra-formentor-2024.webp

YENİLİKÇİ GÜÇ VE MENZİL

Cupra Formentor'un yenilenen versiyonu, performans ve verimliliği bir arada sunuyor. Hibrit model olan PHEV, 100 kilometre elektrikli menzil sunarak şehir içi kullanımda tam bir verimlilik örneği sergiliyor. 272 PS güç üreten bu versiyon, günlük kullanımın yanı sıra güçlü performansıyla da dikkat çekiyor.

cupra-formentor-2024-1.webp

TEKNOLOJİ VE PERFORMANS HARMANI

Formentor'un eTSI motor seçeneği ise teknoloji severler için büyük bir koz. Bu model, hem yakıt verimliliği hem de yüksek performans vaadi ile öne çıkıyor. En güçlü versiyon olan 333 PS güç üreten model ise Cupra'nın performans konusundaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

Cupra Formentor, yenilikçi özellikleri ve çarpıcı tasarımı ile segmentinde fark yaratmayı hedefliyor. Yenilenen model, sadece daha temiz ve verimli bir sürüş sunmakla kalmıyor, aynı zamanda üstün performansı ile de sürüş tutkunlarını heyecanlandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN