Bebeğine mevlit okutmuştu! Baby shower yapan Berfu Yenenler'e ateş püskürdü: "Bizim kültürümüze aykırı"

Berfu Yenenler bu kez baby shower yorumuyla gündeme geldi! Bebeğine mevlit okutan ünlü oyuncudan, baby shower yapan Berfu Yenenler'e sert tepki! "Bizim kültürümüze aykırı" İkilinin tartışması sosyal medyada gündem oldu...

Ünlü oyuncular Berfu Yenenler ve Seda Bakan arasında baby shower konusunda yaşanan tartışma gündeme oturdu. Seda Bakan'ın baby shower yerine çocuğu için mevlit okutmayı tercih etmesiyle başlayan tartışmaya Berfu Yenenler'in yanıtı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

'ÇOK AYIP DEĞİL Mİ?'

Seda Bakan, Berfu Yenenler'in YouTube kanalına konuk oldu ve baby shower konusundaki tercihlerini dile getirdi. Bakan, "Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi?" diyerek baby shower partilerine karşı çıktı ve "Ben kimseye bana hediye getirin diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı! Gelen zaten eli boş gelmiyor ki!" şeklinde konuştu.

'BEN O KÜLTÜRÜ HEMEN SAHİPLENİRİM!'

Berfu Yenenler ise Seda Bakan'ın bu sözlerine katılmadı. Yenenler, "Ben o kültürü hemen sahiplenirim! Çok pahalı! Ama doğru dolulukta gelmesi lazım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor!" ifadelerini kullandı.

Seda Bakan baby shower yapacağına bebeğinin eksiklerini al diyerek şöyle konuştu: "10 arkadaşın gelse sadece bir pusetini alabilir, o hediye listesini yapmaya gerek yok bence ayıp. Baby shower yapacağına bebeğinin eksiklerini al bence. Liste atamazsın insanlara"

Sosyal medyada Seda Bakan'a destek mesajları gelirken, Yenenler'e de eleştiriler yapıldı. Yenenler'e yöneltilen eleştiriler arasında "Elaleme güveniyorsan doğurma", "Berfu'nun her zamanki gibi boş konuşmaları", "Çok saçma haller", "Berfu sanki millete güvenerek doğuruyor" yorumları yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir