Derya Alabora'dan evlilik itirafı: Uğur Yücel'le 30 yıldır boşanamadık

Derya Alabora'dan evlilik itirafı: Uğur Yücel'le 30 yıldır boşanamadık

Tiyatro ve sinema oyuncusu Derya Alabora, 1983 yılında evlendiği Uğur Yücel ile 30 yıl önce evleri ayırdıklarını ama hâlâ boşanmadıklarını itiraf etti.

Derya Alabora, Sibel Arna'nın sunuculuğunu yaptığı "Ne Olursan Ol Rahat Ol" adlı programda, Uğur Yücel ile olan ilişkisine dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Alabora, 1983 yılında evlendiği Yücel ile 30 yıl önce ayrı yaşamaya başlamalarına rağmen, aralarındaki resmi evlilik bağının hâlâ devam ettiğini belirtti.

EVLİLİK KAĞIDI BİR YANA, AİLE BAĞLARI SÜRÜYOR

Alabora, programda yaptığı açıklamalarda, "Biz 30 yıl evli kaldık. Daha doğrusu 30 yıl aynı evi paylaştık yoksa kağıt üzerinde hâlâ evliyiz. Artık birlikte değiliz. Neden boşanmıyoruz bilmiyorum, boşanamadık bir türlü. Galiba artık bir önemi yok," dedi. Oyuncu, boşanmanın kendileri için bir anlam ifade etmediğini, zaten ayrı yaşadıklarını fakat arkadaşlık ve aile bağlarının devam ettiğini vurguladı. Alabora, "Biz aileyiz, gerisinin bir önemi yok. Aile olmak, hâlâ her şeyi yapıyor olabilmek, sevmek, sevginin devam etmesi, kıyamamak, kıymet vermek, başına bir şey gelirse çok üzülmek, bir derdinde yanında olmak... İşte aile olmak bu!" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN