Beşiktaş'a 76 milyon euroluk dünya yıldızı! Hasan Arat transferde büyük oynuyor...

Beşiktaş'a 76 milyon euroluk dünya yıldızı! Hasan Arat transferde büyük oynuyor...

Tarihinin en başarısız sezonunu yaşayan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak hedefiyle transfer operasyonuna başladı. Kartal, 76 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Tarihinin en başarısız dönemini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 76 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş, bir yandan teknik adam arayışlarını hızlandırırken bir yandan da transfer çalışmalarına başladı.

Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen Beşiktaş, yeni golcüsünü Almanya'da buldu. Sezonun sona ermesiyle birlikte Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun ile vedalaşması beklenen siyah-beyazlı ekkip, 76 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, İspanyol teknik adam Xabi Alonso yönetiminde tarihinde ilk Bundesliga şampiyonluğuna ulaşan Bayern Leverkusen'in 28 yaşındaki Çek golcüsü Patrik Schick'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan Çek golcü bu sezon Leverkusen forması altında 27 karşılaşmada görev alırken takımına 11 gol 3 asistlik katkı sundu. 28 yaşındaki Çek golcü için bugüne dek toplamda 76 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Çek golcü, Alman ekibinin kazandığı şampiyonlukta başrol oynadı.

Kartal'ın bu transferde ısrarcı olduğu öne sürülürken temasların kısa süre içerisinde hızlanacağı iddia edildi.

Patrik Schick - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN