Beşiktaş'ta III. Şenol Güneş dönemi! Hasan Arat itiraf etti

Beşiktaş'ta III. Şenol Güneş dönemi! Hasan Arat itiraf etti

Trabzonspor Eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın cenazesinde konuşulan 'Şenol Güneş' iddialarını yalanlamayan Hasan Arat'ın tecrübeli teknik adamla bir araya geldiği ortaya çıktı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, hem teknik direktör hem de transfer çalışmaları için Almanya'da ziyaretlerini sürdürüyor. Bu doğrultuda Siyah-beyazlılarda sıcak bir gelişme yaşandı.

salih-ozcan-bvb-2022-23-1662298814-91661.jpg

Borussia Dortmund ile 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan milli oyuncu, uzun süredir Beşiktaş ile anılıyordu.

BEŞİKTAŞ SALİH ÖZCAN'LA GÖRÜŞTÜ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Borussia Dortmund forması giyen 26 yaşındaki orta saha Salih Özcan için resmi temaslara başladı. Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Hasan Arat ve ekibinin bu transfere yoğunlaştığı ve olumlu sonuçlandırmak istediği aktarıldı.

SALİH ÖZCAN 32 MAÇTA 0 ÇEKTİ

Bu sezon Dortmund ile 32 maça çıkan Salih Özcan, gol ya da asist katkısı yapamadı.

HASAN ARAT ŞENOL GÜNEŞ İDDİASINI DOĞRULADI

Bu arada yeni teknik direktör arayışlarına tam gaz devam eden Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın, Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın cenaze törenine katıldığı orada kendisine sorulan 'Şenol Güneş ile görüştünüz mü?' sorusunu yalanlamadığı ve ikilinin geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği belirtildi.

depophotos-18035805.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN