Devler Ligi'nde dev maç: Bayern Münih-Real Madrid

Devler Ligi'nde dev maç: Bayern Münih-Real Madrid

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor. Gecenin maçında Bayern Münih, sahasında Real Madrid'i konuk edecek.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor. Gecenin maçında Bayern Münih ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. TSİ. 22.00'de başlayacak mücadele, TV8,5 ekranlarından naklen yayımlanacak.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde: Arsenal'e Almanya'da geçit yok- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Galatasaray'ın yer aldığı grubu zirvede tamamlayaran son 16 turuna yükselen Bayern Münih, Lazio ve Arsenal engellerini aşarak yarı finale yükseldi. Almanya Bundesliga'da şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptıran Thomas Tuchel'in ekibi, Real Madrid'i eleyerek Devler Ligi'nde finale yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Real Madrid dispatch holders Man City in Champions League shootout | Reuters

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin tartışmasız en başarılı kulübü olan Real Madrid, İspanya LaLiga'da şampiyonluğa ulaşmak için gün sayıyor. RB Leipzig ve son şampiyon Manchester City'yi saf dışı bırakarak yarı finale çıkan Real Madrid, gençlerden oluşan kadrosuyla finalde boy göstermek istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN