Sims'e rakip geliyor! Yaşam simülasyon oyunu inZOI erken erişim tarihi belli oldu!

Sims'e rakip geliyor! Yaşam simülasyon oyunu inZOI erken erişim tarihi belli oldu!

Sims'e rakip olarak gelecek olan inZOI için nihayet güzel haber geldi! Oyunun erken erişim tarihi belli oldu! İşte ayrıntılar...

inZOI adlı yaşam simülasyonu oyunu, Sims'in rakibi olarak adlandırılan bir yapım olarak dikkat çekiyor. Uzun süredir beklenen çıkış tarihi nihayet açıklandı ve 4 Haziran'da erken erişime girecek. Oyunun çıkış tarihiyle birlikte, oyuncuların heyecanla beklediği yeni özellikler ve yol haritası da paylaşıldı.

INZOI NASIL BİR OYUN OLACAK?

InZoi, the game that makes Sims pale: it feels like driving real human beings

inZOI, oyuncuların kendi benzersiz hikayelerini ve deneyimlerini yaşayabileceği, tüm kontrolün oyuncuda olduğu bir yaşam simülasyonu olarak tanımlanıyor. Oyunun öne çıkan özellikleri arasında, ana karakter "Zoi"nin kullanabileceği araçlar, grup etkinlikleri, itibar sistemi, şehir düzenleme özelliği, stüdyo ve fotoğraf modu bulunuyor.

Geliştirici firma KRAFTON, inZOI'nin geliştirme sürecinde kullanıcıların geri bildirimlerini önemsediklerini ve erken erişim sürecinde bu geri bildirimleri dikkate alacaklarını belirtiyor. Ayrıca, oyuncuların kendi modlarını oluşturabilmeleri ve yaratıcılıklarını ifade edebilmeleri için eklentiler üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

inZOI'nin yapımcısı ve yönetmeni Hyungjun "Kjun" Kim, oyunseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ve kullanıcıların samimi geri bildirimlerini beklediklerini ifade etti. Kim, oyuncuları Discord ve sosyal medya kanalları aracılığıyla geri bildirimlerini paylaşmaya davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN