Beyonce'nin adı Fransız sözlüğüne girdi

Beyonce'nin adı Fransız sözlüğüne girdi

Son albümüyle rekor üstüne rekor kıran Grammy Ödüllü şarkıcı Beyonce'nin adı, içeriği her yıl güncellenen "Le Petit Larousse" adlı Fransız sözlüğüne girdi. Sözlükte yer alan 40 önemli isimden biri olan Beyonce, "Amerikalı R&B ve pop şarkıcısı" olarak tanımlandı.

"Queen B" olarak da bilinen dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce'nin adı sözlüğe girdi. The Times'ın haberine göre; "Texas Hold ‘Em" şarkısıyla müzik listelerini altüst eden şarkıcının ismi, "Le Petit Larousse" adlı Fransız sözlükte yer alan 40 önemli isimden biri oldu.

beyonce-2.jpg

İçeriği her yıl güncellenen sözlüğün yeni baskısında özel isim olarak yer alan Beyonce, "Amerikalı R&B ve pop şarkıcısı" olarak tanımlandı.

beyonce.jpg

Beyonce, bu yıl sözlüğe giren ilk dünya çapında ünlü olmadı. Oyuncu Cate Blanchett, NBA yıldızı LeBron James ve 'Oppenheimer' yönetmeni Christopher Nolan da sözlükte yer verilen isimler oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN