Chris Hemsworth'ten Brad Pitt itirafı

Chris Hemsworth'ten Brad Pitt itirafı

Oyuncu Chris Hemsworth, oğlunun adını koyarken Brad Pitt'ten ilham aldığını açıkladı.

"Siyah Giyen Adamlar", "Yenilmezler" ve "Zafere Hücum" gibi yapımlarla tanınan Avustralyalı oyuncu, oğlunun adını Brad Pitt'in "İhtiras Rüzgarları" (1994) filmindeki karakterinden esinlenerek Tristan koyduğunu açıkladı.

NTV'de yer alan habere göre, Elsa Pataky ile evliliğinden Tristan, Sasha ve India adında üç çocuğu bulunan Hemsworth "Ekranda daha güzel bir adam hiç olmamıştı. Dünyadaki en havalı karakter değil mi?" dedi.

İDDİALARA TEPKİ GÖSTERDİ

Chris Hemsworth, Alzheimer hastalığına genetik olarak yatkın olduğunu ve bir süre oyunculuğa ara vereceğini açıklamıştı. Oyuncu, Hollywood'u bıraktığına dair ortaya atılan iddialar hakkında açıklama yaptı.

Vanity Fair dergisine konuşan Hemsworth, "Hakkımdaki haberler beni gerçekten çok sinirlendirdi çünkü kişisel bir konuda savunmasızdım ve bunu paylaşma ihtiyacı hissetmiştim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN