Alex de Souza Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Alex de Souza Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

2012 yılında Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Türkiye'ye veda eden Alex de Souza, Türkiye'ye geri dönüyor. Genç teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Fenerbahçe formasını 2004-2012 yılları arasında terleterek sarı-lacivertli ekibin efsanesi haline gelen Alex de Souza, Türkiye'ye geri dönüyor. Brezilyalı genç teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

2012-2013 sezonunda teknik direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı problemler nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılan, 2015 yılında futbolu bırakan 2021 yılında ise teknik adamlığa adım atan Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Alex de Souza, herkesi şaşırtan bir karara imza attı.

Son olarak Avaí'yi çalıştıran ve geçen yıl Mayıs ayından bu yana herhangi bir takımda görev almayan 46 yaşındaki Alex de Souza, yeni sezonda Antalyaspor'da görev alacak.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Sezon sonunda Sergen Yalçın ile yolları ayırması beklenen Antalyaspor, Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Alex de Souza ile anlaşma sağladı. Kırmızı-beyazlı ekibin Brezilyalı teknik adam ile iki ay önce görüşmelere başladığı öğrenildi. Genç teknik adamın yeni sezonda Antalyaspor'un başında olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN