Galatasaray'a 60 bin euro'luk forvet! İcardi artık eskisi kadar rahat olamayacak

Galatasaray'a 60 bin euro'luk forvet! İcardi artık eskisi kadar rahat olamayacak

İcardi'nin bir türlü alternatifini bulamayan Galatasaray yönetimi aradığı golcüyü 'komşuda' buldu. Daha 4 yıl önce 60 bin euro'ya Panathinaikos'a transfer olan 24 yaşındaki forveti gözüne kestiren Cimbom şimdiden girişimlere başlarken, Dursun Özbek'in bu transferde Fatih Terim'den yardım alacağı belirtildi.

Galatasaray'ın Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'un forveti Fotis Ioannidis ile ilgilendiği iddia edildi. Yunan basınından Sdna'da 'Ioannidis, Galatasaray'ın listesinde üst sıralarda' başlığıyla yer alan habere göre sarı-kırmızılılar da, bu sezon yıldızı parlayan ismi yakından takip eden takımlar arasında yer alıyor.

GALATASARAY'DAN HARİÇ 4 KULÜP DAHA DEVREDE

24 yaşındaki santrfor ile ilgilenen Sporting, Lazio, Eintracht Frankfurt ve West Ham United gibi kulüplere Cim Bom'un da eklendiği belirtildi. Yeni sezon kadrosu için forvette sadece Mauro Icardi'nin yerinin garanti olduğunun belirtildiği haberde, sarı-kırmızılıların yetenekli futbolcuyu Arjantinli golcünün partneri yapmak istediği belirtildi.

maxresdefault.jpg

ZAHA VE VİNİCİUS OLMADI

Haberde ayrıca Wilfried Zaha ve Carlos Vinicius gibi isimlerin Galatasaray'dan ayrılmasının beklendiği, dolayısıyla sarı-kırmızılıların yeni bir forvet arayışında olacağı vurgulandı. Bu bağlamda, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Atina ekibinin kadrosundaki ismin gündeme geldiği aktarıldı.

fotis-ioannidis-galatasaray.jpg

Fotis Ioannidis bu sezon yeşil-beyazlılarda tüm kulvarlarda 23 gol atarken, 9 da asiste imzasını attı. Genç oyuncu 10 kez formasını giydiği Yunanistan A Milli Takımı'nda da 2 gol kaydetti. Panathinaikos 24 yaşındaki güçlü forveti 2020 yılında sadece 60 bin euro'ya transfer etmişti. Şu anda piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Ioannidis mevki olarak olmasa da transfer hikayesi bakımından İsmail Yüksek'i anımsattı. Bilindiği üzere Ali Koç, yetenekli orta sahayı 65 bin euro'ya transfer etmişti. İsmail Yüksek'in de şu anda piyasa değeri 10 milyon euro civarında... Bu sezon UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda mücadele eden Pana'da Ioannidis 6 maçta 5 gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN